Seminář již proběhl.
Kdy + Kde:
3.3.2020 – Praha, Břevnovský klášterní pivovar sv. Vojtěcha
4.3.2020 – Brno, Pivovar Moravia
Přednášející
Rob Persival, Lallemand – sour piva a kveik
Korbinian Haslbeck, Barth Haas – studené chmelení
Vladimír Nesvadba, Chmelařský Institut Žatec – novošlechtěnci
Honza Kočka, Pivovar Nomád – nealko piva
Ochutnávaná piva
Barth Haas - alcohol free Beer (pelety Aloha creation)
Barth Haas - Monroe Single hop
Novošlechtěnci Česko - Pivovar Cobolis Praha SaazAle Uran - EPM 14%
Kveik - 11° pale ale, vařeno v pivovaru Nomád Děčín.
Nealko: "Koloběžka" - 6° Viking Red Active slad, americké chmely, 30 IBU, chmelení za studena. Vařil Pivovar Nomád v pivovaru Joes Garage v Plzni.
Kettle sour - 11° pale ale, plzeňský slad, české chmele, kettle sour Lallemand Helveticus Pitch
Cena
Cena: 1 800 Kč, platba na místě 2 200 Kč.
V ceně je zahrnut seminář, coffe break, oběd, ochutnávka tématicky zaměřených piv.
Sleva pro členy ČMSMP – 10%.
Program
9:00 – 9:30 – prezentace
9:30 – 12:00 přednášky I. Blok
12:00 – 13:00 oběd
13.00 – 16:00 přednášky II. Blok, ochutnávka piv
Časy jsou orientační a mohou se změnit.
Více informací : Honza Kočka, honza@svetpiva.cz, 777 241 558